DESPRE NOI

Infiintata in anul 2011 , inteprinderea Individuala Bozga Leonard  are ca obiect de activitate principal confecțiile metalice din fier forjat simplu sau amprentat. Dispunem de o experienat de peste 8 ani in producerea si comercializarea de diverse produse din fier forjat, simplu sau amprentat.

Atelierul nostru dispune de toate dotarile tehnologice necesare pentru EXECUTAREA și MONTAJUL diferitelor proiecte contractate. Ne plac oamenii creativi și venim in intampinarea lor cu suportul necesar punerii in practica a celor mai frumoase idei. Cu ajutorul tehnologiei noastre materializăm ceea ce tu îți dorești: porți, garduri din fier forjat, balustrade, copertine precum si alte produse la cererea clientilor.

balustrade-fier-forjat

ACTIVITATEA NOASTRA:

Principala noastra activitatea o reprezinta executarea, comercializarea si montajul portilor din fier forjat amprentat si nu numai. Va punem la dispozitie peste 400 de modele de porti din portofoliu nostru sau va putem confectional la comanda orice model de poarta, gard, balustrada, marchiza sau copertina, atat din fier forjat simplu cat si amprentat.

Credem ca experienta si seriozitatea de care am dat dovada , ne recomanda si ne definesc ca un potential lider in domeniul lucrarilor din fier forjat.  Avem un portofoliu bogat de lucrari finalizate si un numar impresionat de clienti multumiti, care ne recomanda prin  prisma calitatii oferite.

Asiguram clientului un ciclu complet al lucrarilor, de la consultanta si proiectare, pana la executie, transport si montaj al tuturor produselor din fier forjat sau inox.

TOP